Početna / Aktuelni događaji / Koraci ka boljem životu – serija predavanja u Beogradu
OnLine kurs "Zdravlje u vašim rukama"

Koraci ka boljem životu – serija predavanja u Beogradu

Pozivamo vas na seriju predavanja

KORACI KA BOLJEM ŽIVOTU

1- 4. februara 2018, svake večeri u 19h.

Sala hotela »Tulip Inn«

Palmira Tolјatija 9, Novi Beograd

Predavač: Nikola Grujić, master psiholog

 

ČETVRTAK, 1. februar, 2018: Mentalno jaki-kako?

Kako uspešno savladavati životne izazove? Kao što možemo da oblikujemo svoje mišiće, tako možemo ojačati i našu psihu. Upoznaćemo principe mentalne snage i koje su karakteristike mentalno jakih osoba.

PETAK, 2. februar, 2018: Emocionalne blokade

Kako da upravljate svojim emocijama tako da one budu u službi vašeg celokupnog blagostanja? Napravićemo razliku između disfunkcionalnih i funkcionalnih neprijatnih emocija i naučiti šta dovodi do emocionalnih blokada.

SUBOTA, 3. februar, 2018: Spoznaj svoju ličnu vrednost

Upoznajmo se sa tajnama srećnog i kvalitetnog života kroz prizmu prave spoznaje sebe. Kako izgraditi pravu sliku o sebi i šta je u osnovi dobrog samopoštovanja? Kako postići harmonične odnose sa drugim ljudima?

NEDELJA, 4. februar, 2018: Šta se krije ispod površine života?

Pokušaćemo da zagrebemo ispod naše svakodnevnice i otkrijemo najdublje čežnje i želje svakog od nas. Upoznaćemo za šta smo stvoreni i kako da postignemo istinsko zadovoljstvo u životu.

O PREDAVAČU:

Rodom je iz Sremske Mitrovice, gde je 2009. godine, završio Gimnaziju. Po završetku srednje škole upisuje Filozofski fakultet u Novom Sadu, Odsek za psihologiju. Nakon završenih osnovnih studija, nastavlja školovanje na master studijama, koje uspešno završava 2014. godine. Posle toga boravi u Engleskoj godinu dana na ličnom usavršavanju. Uža oblast interesovanja mu je mentalno zdravlje pojedinca i koji činioci ga unapeđuju. Poseduje sertifikat za obavljanje profesionalne selekcije u procesu prepoznavanja najboljih kadrova za obavljanje određenih poslova. Angažovan je kao predavač u Udruženju „Život i zdravlje“ unazad četiri godine.

ULAZ SLOBODAN

OnLine kurs "Zdravlje u vašim rukama"
Prikaži
Sakrij